بستنی
دوشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۲، ۱۱:۱۹ ب.ظ
یخ موجود در بستنی، فالوده، یخمک، نوشمک و غیره می تواند باعث دیسک کمر، ضعیف شدن اعصاب، سقط جنین، نازایی، ضعف سیستم مغزی نخاعی و غیره شود.
کربوکسی متیل سلولز موجود در بستنی که در کارخانههای صنعتی به عنوان حجم دهنده و تغلیظ کننده، به جای پودر ثعلب به کار می رود می تواند باعث بیماری صرع، دردهای شدید ناحیه لگن بخصوص درد دردوران عادت ماهیانه و ... شود.
توصیه می شود به جای آن ها از فالوده و بستنیهای میوهای سنتی استفاده نمود.البته سردی زیاد بستنی نیز ضررها زیادی دارد.