خوش آمدید

مضرات مایکروفر

پنجشنبه, ۱۰ بهمن ۱۳۹۲، ۰۲:۴۹ ب.ظ

به خاطر داشتن امواج الکترومغناطیسی باعث عوارضی چون آسیب سلول‌های مغزی و دستگاه عصبی، سردرد، خستگی، آب مروارید و سرطان خون می شود.

ظروف

• ظروف مسی و روی به دلیل ازاد کردن این عناصر با ارزش به درون غذا، باعث تاثیر بر عملکرد سیستم مغزی و اعصاب و غدد درون‌ریز بدن می شوند. یکی از مضرات ظروف مسی اکسید شدن آنهاست که بسیار خطرناک است و باید به موقع قلع اندود شود. نگهداری برخی از غذاها در ظروف قلع اندود نیز مضر است.

• ظروف ملامین به دلیل اینکه از مواد حلقوی یا آروماتیک ساخته می شوند برای سلامتی مضر هستند.

• ظروف آلومینیومی هنگام پخت یون‌های آزاد به غذا اضافه می کنند که می ‌توانند موجب بروی بیماری‌هایی مانند آلزایمر، راشیتیسم، کم خونی و ... شود.

• ظروف استیل سبب ورود سرب به غذاها شده و سرطان زا شناخته شده‌اند.

• ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف معمولاً بهداشتی نیستند.ظروف نقره بهداشتی نبوده و عمده مضرات آن‌ها ترکیب شدن با غذاست، به عنوان مثال اگر قاشق نقره‌ای را در زده تخم مرغ فرو کنیم به سرعت اکسید شده و تغییر رنگ می دهد.

• ظروف استایروفوم به علت آن که از نفت خام ساخته می شوند در صورت بلع، سرطان‌زا می باشند.

ظروف تلفون

عموماً بهداشتی نیستند زیرا تفلون‌ ماده‌ای است شیمیایی به نام «پلی تترافلئورواتیلن» که به صورت روکش برای ظروف آلومینیومی استفاده می شود و هنگام طبخ، به مرور وارد غذا شده و همراه آن خورده می شود. در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم نیز استفاده می شود که از فلزات سنگین بوده و به مرور وارد غذا شده باعث بروز سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی می شود. علاوه بر این کادمیوم در سنتز هموگلوبین دخالت کرده و منجر به کم خونی می شود. از جمله در تحقیقی که در آمریکا انجام شده، نشان داده شده است که وقتی دمای ظروف تفلون، از حد معینی بالا برود، در اثر تجزیه لایه پوشاننده آن، حدود 15 نوع ذره بخار سمی آزاد می شود.

در تحقیقات انجام گرفته، مشخص شده که یکی از مواد سرطان زای موجود در ظروف تفلون، در موش 4 نوع سرطان شامل سرطان کبد، پانکراس، سینه و بیضه ایجاد می کند.بر همین اساس می توان احتمال داد که استفاده دراز مدت از این ظروف و مواجهه زیاد با این ماده در انسان نیز چنین اثرات سوئی داشته باشد.هرچه ظروف با پوشش تفلون، گرم تر شود، احتمال آزاد شدن بخارات سمی از آنها بیشتر است. از سوی دیگر تحقیقات علمی ثابت کرده است که هر چه سن ظروف، کمتر، یا به عبارتی ظرف، نوتر باشد، در صورتی که حرارت زیادی به ظرف خالی داده شود، تاثیرات سوء آن بیشتر است. نکته مهم دیگر این است که باید از بازسازی ظروف تفلون، جدا خودداری کرد، چون نوع ماده مصرفی و نحوه کار مورد تایید وزارت بهداشت نیست.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی