رابطه ی بین دیابت و فلفل تند
پژوهشگران اعلام کردند:فلفل تند در پیشگیری از بروز دیابت موثر است.یک پژوهشگر هندی در مطالعات خود دریافته است که فلفل تند در پیشگیری از دیابت و بیماریهای قلبی عروقی که مهمترین عوامل مرگ و میر در کشورهای رو به توسعه هستند، مفید و موثر است.
کران آهوجا،محقق دانشکده تحقیقات علوم حیات بشر در دانشگاه تاسمانی،درباره یافته جدید خود متذکر شد:این احتمال وجود دارد که روزی فلفل جایگزین آسپرین شود و یا با آسپرین به عنوان دارویی برای پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی - عروقی ترکیب شود.
وی افزود:آسپرین به تنهایی عوارض جانبی نامطلوب و مضری دارد که باعث خونریزی معده در بیماران مصرف کننده میشود.
این محقق به همراه تیم پژوهشی دانشگاهی خود روی فعالیت بیولوژیکی دو ماده فعال در فلفل به نامهای کاپسایسین و دی هیدروکاپسیایسین مطالعه و آزمایش کردند.
این آزمایشات نشان داد که مواد شیمیایی کاپسایسینوئید قابلیت پایین آوردن قند خون و سطح انسولین،کاهش تشکیل چربیها در دیوارههای سرخرگی و جلوگیری از تشکیل لختههای خونی را دارد علاوه بر این که برخی از عوارض جانبی داروهای رایج و قدیمی را نیز ندارد.
به گفته محققان،بیماریهای قلبی عروقی در عصر حاضر بار قابل ملاحظهای را بر جمعیت جهان و نظامهای خدمات بهداشتی دنیا تحمیل میکنند و همین عامل متخصصان را بر آن داشته تا شیوههای نوین و کارآمد برای پیشگیری را جستجو کنند.
منبع:isna